رفع مشکل خطای عدم بازسازی رمز عبور در وردپرس

رفع مشکل خطای عدم بازسازی رمز عبور در وردپرس
فهرست مطالب

با عرض سلام و ادب خدمت کاربران و دوستان گرامی .امروز با یکی دیگر از مقالات آموزشی در خدمت شما هستیم در این مقاله تصمیم داریم روش های کاربردی برای رفع خطای عدم بازسازی رمز عبور در وردپرس را مورد بررسی قرار داده و اطلاعاتی را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم . ما در وردپرس با خطاها و ارور های مختلفی مواجه می شویم که موجب اختلال در کار عادی سایت خواهد شد ، برای هر یک از خطاها روش های مختلفی وجود دارد . آیا شما تا به حال با خطای عدم بازسازی رمز عبور در وردپرس مواجه شده اید ؟
این خطا معمولا زمانی رخ می دهد که شما تلاش می کنید تا به پنل مدیریت وردپرس خود وارد شوید که ناگهان سایت قفل می کند و اجازه ورود به شما را نمی دهد. در این زمان برای رفع این خطا چه باید کرد ؟

در ادامه با ما همراه باشید حتما اطلاعات خوبی به دست خواهید آورد .

عدم بازسازی رمز عبور در وردپرس


دلیل رخ دادن این خطا در وردپرس چیست؟
اولین دلیل و نشانه این خطا این است که شما نمیتوانید به سایت وردپرسی خود وارد شوید و صفحه به طور مداوم رفرش می شود و امکان دسترسی شما به سایت وجود ندارد .
در اینجا تصور می کنید که اگر اقدام به بازنشانی رمز عبور کنید بهتر باشد ولی به محض انجام این کار با خطای دیگری مواجه می شوید خطایی مبنی بر اینکه وردپرس توانایی ذخیره رمز عبور پایگاه داده شما را ندارد . شاید این خطا برای بسیاری از کاربران تازگی داشته باشد و تا به امروز با چنین خطایی مواجه نشده باشند .

۲ روش کاربردی برای رفع خطای عدم بازسازی رمز عبور در وردپرس

 این اخطار خاص نشان می دهد وردپرس شما قادر به نوشتن اطلاعات دیگر و جدید در پایگاه داده نمی باشد .  این مورد زمانی رخ می دهد که حساب میزبانی وردپرس از تمام فضای دیسک اختصاص یافته به حساب کاربری استفاده کرده باشد . اندازه پایگاه داده وردپرس بخشی از فضای اختصاص داده شده برای حساب کاربری را در بر دارد . پس چون شما از کل این فضا استفاده کرده اید دیگر قادر نیستید اطلاعات بیشتری را وارد و یا اضافه کنید .

تا به این جا تا حدودی با این خطا و نحوه ایجاد آن آشنا شدیم حال زمان آن رسیده که چنین خطایی را به طور کامل رفع کنیم .

رفع خطای وردپرس

برای رفع این مشکل ، یعنی مشکل عدم بازسازی رمز عبور در وردپرس، باید از یک سرویس گیرنده FTP یا از طریق مدیریت فایل ها در cPanel اقدام کنید. سپس به مسیر /wp-content/uploads/  رفته و چند فایل تصویری بزرگ و بلا استفاده را حذف کنید تا فضای بیشتری آزاد شود و شما بتوانید اطلاعاتی را وارد نمایید ، قبل از حذف اطلاعات و یا تصاویر باید مطمئن شوید که این فایل ها را در سیستم خود دارید و یا نسخه پشتیبانی را در اختیار دارید تا در صورت لزوم بتوانید آنها را بازگردانید .

۲ روش کاربردی برای رفع خطای عدم بازسازی رمز عبور در وردپرس

در این حالت به صورت اضطراری به وردپرس وارد شدید!

در این حالت شما وارد وردپرس شده و می توانید فایل های وردپرس را بررسی کرده و ببینید که چه فایل هایی غیر ضروری هستند و فضای بیش از حد اشغال کرده اند. معمولا این فایل ها در مسیر wp-content یا wp-content/uploads ذخیره می شوند در صورت عدم نیاز آنها را حذف کنید .

بسیاری از دارندگان سایت دارای افزونه های حافظه پنهان کش هستند در واقع چنین افزونه هایی را از قبل بر روی سایت خود نصب کرده اند ولی از پاک کردن حافظه پنهان خود خودداری می کنند . باید بدانید که این فایل ها می توانند فضای اختصاص داده شده به حساب میزبانی وردپرس را بیهوده و بیش از حد اشغال کنند.
یکی دیگر از راه ها و یا موارد مشکل ساز می تواند پلاگین پشتیبان گیری وردپرس باشد . توجه داشته باشید شما همیشه باید فایل های پشتیبان وردپرس خود را در یک سرویس ذخیره سازی شخص ثالث مانند Google Drive یا Dropbox ذخیره کنید این کار بهتر و به نفع شما خواهد بود .

سخن پایانی

این خطا و ارور یکی از خطاهای رایج در وردپرس است که ممکن است کاربران زیادی با آن مواجه شده باشند این خطا با عنوان ، عدم توانایی پایگاه داده در عدم بازسازی رمز عبور در وردپرس و ریست شدن مکرر رمز عبور شناخته می شود . چنین خطایی طمانی که با کمبود فضا در پایگاه داده روبرو می شوید ، نشان داده می شود . برای رفع آن هم تنها کافی است فایل های اضافی و همچنین حافظه کش بلااستفاده را حذف کنید .

با تشکر از همراهی شما – شاد باشید.

 

منبع: آپ تم  مرجع: آموزش وردپرس | قالب وردپرس

5/5 - (1 امتیاز)
Picture of پارسا مجیدی
پارسا مجیدی
یادگیری کسب درآمد از اینترنت آسان است ولی رسیدن به آن سخت !
اشتراک
اطلاع از
guest
0 نظرات
جدیدترین
قدیمی ترین بیشترین آرا
بازخورد درون خطی
مشاهده همه نظرات
0
نظر خود را به اشتراک بگذاریدx
عضو شوید و همه محصولات را رایگان دانلود کنید!!!