تاثیر رونوشت ها در بهینه سازی وردپرس

تاثیر رونوشت ها در بهینه سازی وردپرس
فهرست مطالب

همه دارندگان سایت به دنبال راه هایی برای اثر بخشی در امنیت و سئو وردپرس خود هستند چرا که این دو امر بسیار مهم و برای سایت حیاتی می باشند و راه های زیادی برای بهبود و یا بهتر شدن و حتی ایجاد امنیت و یا سئو وجود دارد که یکی از این راه ها که از طریق آن نیز می توان سرعت و امنیت سایت را افزایش داد موضوع این مقاله ما یعنی بهینه سازی دیتابیس می باشد که شما می توانید با استفاده از بهینه سازی و کاهش حجم داده های نامربوط و غیر ضروری سرعت و امنیت سایت را تا درجه بسیار زیادی افزایش داد
مقالات بسیاری در زمینه افزایش سرعت سایت در سطح اینترنت در دسترس است که می توان از آنها کمک گرفت، ما در این آموزش تصمیم داریم تا نسبت به بهینه سازی دیتابیس وردپرس از طریق فایل های کانفینگ، فانکشن بپردازیم. پس پیشنهاد می کنیم ما را تا انتها همراهی کنید.

رونوشت وردپرس

قبل از هر چیزی باید با مفهوم و معنی رونوشت آشنا شویم که باید در ابتدا با آن آشنا شویم. یکی از ویژگی های وردپرس این است که به صورت کاملا خودکار در هنگام نوشتن محتوا و متن در زمان های مشخص شده و منظمی یک رونوشت یا ذخیره خودکار از آن تهیه می شود تا در صورت هر گونه قطع ارتباط و یا اختلال در اینترنت و یا به هر دلیل دیگری یک نسخه از آخرین تغییرات از محتوای شما به صورت پیش نویس ذخیره شود و سپس در صورت لزوم از آن استفاده شود. اگر این توضیح برای شما گنگ و نامفهوم است بهتر است یکی از نوشته های خود را در سایت ویرایش کنید سپس در بخش انتشار بر روی بخش رونوشت ها کلیک کنید به صفحه ای هدایت می شوید که در آنجا تمام رونوشت ها را مشاهده می کنید و میتوان آنها را ویرایش و یا بازیابی کرد.
با انجام این کار شما با مفهوم رونوشت ها در وردپرس به صورت کامل آشنا خواهید شد.
رونوشت ها با مرور زمان حجم زیادی از دیتابیس را اشغال می کند و در هر بار ویرایش پست نیز به روز می شوند و همین امر در سایت هایی که دارای مطالب و داده هایی با حجم بالا هستند مشکل ساز خواهد شد پس ما می توانیم چرا که وردپرس این قابلیت را در اختیار ما قرار داده است که رونوشت را به صورت کامل غیرفعال کنیم و یا زمان به روز رسانی را افزایش دهیم.

کد غیرفعال کردن رونوشت

شما با استفاده از یک قطعه کد می توانید رونوشت ها را به طور کامل غیرفعال کنید. توجه داشته باشید که با غیرفعال شدن رونوشت ها دیگر هیچ گونه تغییراتی به صورت خودکار در نوشته های شما به وجود نمی آید تا زمانی که به صورت دستی در حالت پیش نویس و یا انتشار قرار ندهید،ذخیره نخواهد شد.
برای انجام این کار وارد فایل functions.php قالب خود رفته و کد زیر را در آن قرار دهید

function disableAutoSave(){
    wp_deregister_script('autosave');
}
add_action( 'wp_print_scripts', 'disableAutoSave' );

 

بهینه سازی دیتابیس با تغییر زمان ذخیره خودکار نوشته

اگر شما مایلید تا ذخیره خودکار نوشته در وردپرس را به صورت کامل غیرفعال نکنید می توان با تغییر مدت زمان هر ذخیره خودکار، حجم داده های رونوشت را تا حد زیادی کاهش دهید برای این منظور کد زیر را در wp_config. Php خود قرار دهید.

define('AUTOSAVE_INTERVAL', 300 ); // seconds
define('WP_POST_REVISIONS', false );

نکته: از فایل wp_config. Php خود قبل از وارد کردن کد یک پشتیبان تهیه کنید و یا آن را کپی کنید تا در صورت هر گونه مشکل بتوانید وضعیت را به حالت اول برگردانید.
در کد بالا زمان بر روی 300 تنظیم شده است یعنی 300 ثانیه برای هر بار ذخیره کردن نوشته تعیین شده است که شما خود می توانید آن را تغییر دهید.

بهینه سازی دیتابیس با حذف رونوشت

شما با قرار دادن محتوا در سایت خود تعداد زیادی رونوشت را نیز وارد سایت خود کرده اید که به تعداد محتوا سایت میزان آن هم افزایش پیدا خواهد کرد پس در اینجا بهتر بگوییم که با این همه رونوشت در سایت چه کنیم؟ در پاسخ به شما می گوییم که جای هیچ گونه نگرانی نیست شما امکان حذف رونوشت ها را در سایت خود دارید فقط کافی است وارد پیشخوان شده و به بخش نمایش سپس فایل functions.php را باز کرده و کد زیر را در انتهای آن قرار داده و آن را ذخیره نمایید.

$wpdb->query( "
DELETE FROM $wpdb->posts
WHERE post_type = 'revision'
" );

سپس از پیشخوان سایت خارج شده و بعد مجددا وارد شده و کد را برداشته و بر روی ذخیره کلیک کنید تا به حالت قبل برگردد و بعد به ویرایش یکی از نوشته ها مراجعه کرده مشاهده خواهید کرد که هیچ رونوشتی برای نوشته های شما وجود ندارد.

با تشکر از همراهی شما – شادباشید

 

منبع: آپ تم  مرجع: آموزش وردپرس | قالب وردپرس چند منظوره

اولین نفری باش که به این مقاله امتیاز میدی 🙂
Picture of پارسا مجیدی
پارسا مجیدی
یادگیری کسب درآمد از اینترنت آسان است ولی رسیدن به آن سخت !
اشتراک
اطلاع از
guest
0 نظرات
جدیدترین
قدیمی ترین بیشترین آرا
بازخورد درون خطی
مشاهده همه نظرات
0
نظر خود را به اشتراک بگذاریدx
عضو شوید و همه محصولات را رایگان دانلود کنید!!!