آموزش تصویری افزونه revolution slider

full-video-tutorial-on-persian-revolution-slider-plugin
فهرست مطالب

با سلام خدمت کاربران محترم آپ تم در خدمت شما هستیم با معرفی و آموزش افزونه revolution slider با ما همراه باشید تا کمی درباره اسلایدر و این افزونه و کارایی آن صحبت کنیم . وردپرس یک سیستم فوق حرفه ای و کامل برای راه اندازی کسب و کار ها می باشد یکی از مواردی که در طراحی رابط های کاربری مورد استفاده قرار می گیرد اسلایدر ها و تصاویری که به صورت مداوم در حال تغییر هستند همانطور که رد مقالات قبلی مطرح شد تصاویر نقش بسزایی در انتقال اطلاعات و تفهیم موضوع دارند با ما همراه باشید.

شروع آموزش revolution slider

به تصاویر و یا عناصری که به صورت اسلاید و صفحه به صفحه در یک باکس نمایش داده می شوند اسلایدر گفته می شود و برای راه اندازی اسلایدر ها شما نیاز به دانش برنامه نویسی دارید ولی طبق معمول وردپرس با انقلاب سی ام اسی خود توانسته این نیاز را به سادگی با افزونه های زیادی رفع کند البته در دیگر سیستم ها نیز همینطور می باشد و یا گاها در خود پوسته ها مورد استفاده قرار می گیرد و یا طراحان از قبل از آنها استفاده کرده اند ولی وردپرس طبق مطالعات و تجربیات ارائه شده بهترین گزینه برای شخصی سازی می باشد . از همین رو نیز سیر زیادی از افزونه های اسلایدر ساز وجود دارد یکی از بهترین و شاید پر کاربردترین افزونه های اسلایدر ساز وردپرس افزونه revolution slider می باشد شما برای تهیه آن کافیست با قیمت کاملا رقابتی آن را از سایت آپ تم خریداری کنید برای خرید به صفحه افزونه revolution slider فارسی مراجعه کنید.

نصب و فعال سازی

این افزونه هم به مانند دیگر پلاگین های وردپرسی نصب می شود تنها شما باید پلاگین نسخه اورجینال را تهیه کنید و پس از نصب به صفحه تنظیمات آن هدایت خواهید شد . پیشنهاد می شود آموزش تصویری نصب افزونه وردپرس را مطالعه کنید .

پس از نصب و فعال سازی منویی تحت عنوان revolution slider اضافه می شود با ورود به این منو شما تصویری به مشابه تصویر زیر خواهید داشت :

Revolution Slider

 

آموزش تنظیمات افزونه

برای ورود به تنظیمات افزونه رزولیشن اسلایدر در بالای صفحه ای که وارد شده اید بر روی تنظیمات عمومی کلیک کنید .

 

slider-seting

پس از اینکه بر روی این دکمه کلیک کردید . یک صفحه به صورت پاپ آپ برای شما به نمایش در می آید که شامل تنظیمات زیر می باشد .

Revolution Slider setting

 

این قسمت شامل تنظیمات کلی است که برای همه اسلایدر ها در نظر گرفته می شود در کادر اول شما سطح دسترسی کاربران را مشخص می کنید که کدام یک با چه سطح دسترسی به اسلایدر هایتان دسترسی پیدا کنند.

گزینه بعدی مربوط به بارگذاری کتابخانه های css و js  هستند که توسط افزونه مورد استفاده قرار می گیرند یعنی نیاز به آنها محرز شده می باشد ولی گاها ما در بعضی از صفحات اسلایدری استفاده نمی کنیم پس لزومی به بارگذاری و ذخیره کردن این کتابخانه ها توسط گوگل نداریم چرا که باعث کندی سرعت و سنگین کردن وب سایت ما می شود . پس بهتر است که گزینه دوم یعنی خاموش را انتخاب کنیم.

برگه‌ها برای شامل کردن کتابخانه‌های RevSlider: به معنی امکان استفاده از این کتابخانه ها برای صفحاتی هستند که شما تعیین می کنید کافیست تا آی دی صفحاتی را که میخواهید در اینجا وارد کنید برای بدست آوردن آی دی صفحات میتوانید از یک افزونه استفاده کنید و یا با روفتن به ویرایشگر صفحه میتوانید آی دی آن را شناسایی کنید به آدرس بار خود توجه کنید در این قسمت یک عدد قرار دارد که آن آی دی صفحه شما خواهد بود .

قرار دادن اسکریپت در پاورقی به این معنی است که کد های اسکریپت را به انتهای صفحه انتقال می دهد این یکی از عواملی است که باعث افزایش سرعت وب سایت می شود . علاوه بر این قرار دادن JS در فوتر صفحه (به جای هدر) برای رفع برخی از تداخل های جاوا اسکریپت مناسب است.

تسلیم جاوا اسکریپت در حال بارگذاری:این گزینه به معنی این است که در هنگام لود شدن وب سایت برای به حد اکثر رسانیدن سرعت وب سایت کتابخانه جاوا اسکریپت این افزونه پس از لود کامل وب سایت بارگذاری می شود.

فعال کردن گزینه برون بری Markupبا فعال کردن این گزینه به مرورگر خود میفهمانید که با استفاده از زبان نشانه گذاری میتواند اسلایدر را شناسایی کند اینکار برای مرورگر های کند ذهن پیشنهاد می شود.

آدرس فونت در حال بارگزاری استدر اینجا شما ادرس فونت های خود را وارد میکنید همانطور که میدانید افزونه اسلایدر رزولیشن فونت پیشفرض فارسی ندارد شما میتوانید از این قسمت فونت مد نظر خود را بارگذاری کنید.

تنظیمات پیش فرض برای پیشرفته پاسخگو اندازه های شبکه:برای تنظیم پاسخگویی اسلایدر در اندازه نمایشگر های مختلف می باشد به طوری که شما بهترین عرض را می توانید برای هر دستگاه تعریف کنید.

فعال کردن اعلان ها:این اعلان ها در منوی پیشخوان می باشد و هنگام تغییرthemepunch به شما اطلاع داده می شود. 

فعال کردن گزارش ها:این گزینه به شما امکان نمایش اشکالات را برای برطرف سازی می دهد به طوری که مناسب برای توسعه دهندگان و یا زمانی که شما میخواهید ایرادات احتمالی در اختلال ایجاد شده را بر طرف کنید مناسب است.

 

روولیشن اسلایدر

در این بخش به معرفی هر کدام از المان های این صفحه می پردازیم.

 

Revolution Slider

 

1- این بخش مربوط به نوع نمایش و مرتب سازی بر اساس ای دی و یا نام می باشد ضمن اینکه میتوانید فیلتر هم کنید.

2- برای افزودن اسلایدر جدید به صورت خالی استفاده می شود .

3- برای افزودن اسلایدر بر اساس قالب های آماده اسلایدر می باشد. شما میتوانید از قالب های آماده ای که خریداری کرده اید استفاده کنید.

4- درون ریزی اسلایدر . شما میتوانید از اسلایدر خود یک خروجی بگیرید و در زمان و جای دیگری از آن استفاده کنید. برای درون ریزی روی این گزینه کلیک کنید.

 

Revolution Slider import

 

همانطور که مشاهده می کنید میتوانید فایل خود را انتخاب کنید . در قسمت بعدی شما میتوانید انتخاب کنید که استایل های شما را در صورت موجود بود چه تنظیمی را اعمال کند و یا انیمیشن های سفارشی را نیز همینطور .

 

افزودن اسلایدر جدید

Revolution Slider

 

روی گزینه اسلایدر جدید کلیک کنید

به صفحه تنظیمات اسلایدر هدایت می شوید . این صفحه به شکل زیر می باشد که با هم به بررسی و معرفی بخش های آن می پردازیم .

Revolution Slider slider

 

همانطور که مشاهده می کنید در اینجا دو بخش کلی و یک منوی چسبان داریم . به قسمت اول که سمت راست می باشد می پردازیم که به 5 بخش تقسیم بندی شده است .

 

Revolution Slider new

 

قسمت اول تب های است که با آن میتوانیم به کلیه اسلایدر ها ، تنظیمات اسلایدر و ویرایش اسلاید ها دسترسی پیدا کنیم . در منوی چسبانی که همراه شما در هر صفحه می آید میتوانید ذخیره سازی کنید یک اسلاید جدید اضافه کنید جستجو کنید ، حذف کنیم و به کلیه اسلایدر ها دسترسی پیدا کنید.

با هم به بررسی قسمت های مختلف آن خواهیم پرداخت . قسمت بعدی شماره دو می باشد که با نام منبع محتوا شروع می شود به شرح زیر و بخش های زیر است :

بخش اول

منبع محتوا می باشد به طوری که شما میتوانید در این قسمت محتوای اسلایدر را تعیین کنید از کدام یک از منابع داخلی و یا خارجی وب سایت شما باشد .

 

Revolution Slider 3

برای تفهیم بیشتر منبع اول . منبعی است که شما تصویر اسلایدر ها را مشخص میکنید و به آن استایل می دهید در منابع بعدی همانطور که از نام آنها پیداست می توانید از پست های خود یک اسلایدر بسازید  یا اسلایدر های خود را از منابع خارجی مانند اینستاگرام  و یا یوتیوب انتخاب کنید. برای ساخت اسلایدر از تصاویری که خودتان مشخص می کنید به صورت پیشفرض است استفاده کنید.

بخش دوم

نام اسلایدر و ای دی کد کوتاهی است که برای اسلایدر تعریف می کنید به صورتی که سه کادر در زیر آمده است :

Revolution Slider 2

در این قسمت نام اسلایدر را در کادر اول و شناسه و یا نام مستعار یا همان نامک اسلایدر را در کادر دوم وارد کنید این درون کد کوتاهی که ساخته می شود استفاده خواهد شد میتوانید از اعداد و یا شناسه های دیگر استفاده کنید. و در کادر بعدی به شما کد کوتاهی را نمایش می دهد که میتوانید از آن در صفحات و قسمت های مختلف وب سایتتان استفاده کنید.

بخش سوم

انتخاب نوع اسلایدر مربوط به انتخاب تنظیمات کلی است که با نام و به عنوان نوع اسلایدر مشخص شده است یعنی شما میتوانید همین تنظیمات را در انتهای این بخش ذخیره کنید . تا در مواقع مشابه از این تنظیمات برای اسلایدر های بعدی نیز استفاده کنید.

Revolution Slider 3

به صورت پیشفرض روی اسلایدر نوع استاندارد تعریف شده است این اسلایدر به صورت معمولی نمایش داده میشود که شامل ناوبری اسلایدر و کادر برای آن و یا سایه می باشد نوع دوم معمولا به صورت تمام صفحه می باشد و انواعی از تنظیمات اسلایدر تمام صفحه را به شما نمایش می دهد. و در آخر اسلایدر چرخش می باشد تا به حال از این سبک اسلایدر ها زیاد دیده اید که به شکلی هستند تا اسلایدر بعدی و قبلی را میتوانید مشاهده کنید و بر روی آن کلیک کنید تصویر زیر نمونه ای از اسلایدر چرخشی می باشد.

اسلایدر چرخشی

 

بخش چهارم

در این قسمت میتوانید اندازه اسلایدر را تعیین کنید به طوری که شما تعیین می کنید که این اندازه به صورت خودکار و یا در تمام عرض و یا تمام صفحه باشد . یا میتوانید اندازه ها را به صورت دستی وارد کنید.

Revolution Slider 5

همانطور که مشاهده می کنید می توانید در اندازه نمایشگرهای مختلف میزان عرض و ارتفاع اسلایدر خود را تعیین کنید.

در قسمت پایانی دوگزینه و دو کادر وجود دارد . گزینه سرریز پنهان به شما این امکان را می دهد تا در مواقعی که از اندازه های کوچکتر استفاده می کنید عناصری که درون اسلایدر وجود دارند را به نسبت اندازه مخفی کند این کار باعث جلوگیری از بهم ریختگی عناصر هنگام تغییر اندازه خواهد شد ، گزینه نسبت تصویر به شما این امکان را می دهد تا بتوانید به اسلایدر خود ستون ها و یا گرید هایی به اندازه رزولیشن خود تعریف کنید این کار نیز برای جلوگیری از بهم ریختگی مورد استفاده قرار می گیرد. کارد اول ارتفاع و حداقل آن را مشخص می کند و در کادر بعد عرض و حد اقل آن عرض را میتوانید وارد کنید.

 

بخش پنجم

سفارشی سازی و یا میز کار میتوان نام برد است که با استفاده از گزینه های این بخش میتوانید به سرعت به تنظیمات ، ویرایش اسلاید و نحوه جایگذاری اسلایدر خود دسترسی داشته باشید.

Revolution Slider 5

در انتهای این بخش منوی چسبان کناری به صورت ردیفی در کنار هم به نمایش در آمده است و شما میتوانید بر حسب نیاز انتخاب کنید. سه گزینه بالا : گزینه اول شما را به بخش های بالایی منتقل می کند گزینه دوم شما را به تب دوم منتقل می کند تا بتوانید اسلاید های خود را بسازید و گزینه سوم به شما پنجره ای جدید را نمایش میدهد که می توانید از آن کد کوتاه اسلایدر خود را برداشته و در صفحه های خود استفاده کنید.

Revolution Slider 5

در این قسمت شما میتوانید هم از کد کوتاه اسلایدر خود و هم از کد پی اچ پی اسلایدر استفاده کنید.

 

قسمت سوم :

Revolution Slider new

با استفاده از این قسمت میتوانید تنظیمات افکت و عمومی و یا ناوبری اسلایدر خود را مشخص کنید با هم به بررسی نحوه تنظیم و عملکرد هر یک خواهیم پرداخت .

تنظیمات عمومی

Revolution Slider

شامل تنظیماتی است مانند تنظیم توقف و یا تصادفی بودن اسلایدر و تب های دیگر آن که میتوانید مشخص کنید که اسلایدر شما چند ثانیه زمان برای انتقال میخواهد ، نوار پیشرفت را مشخص کنید ، در چرخش های اسلایدر اسلایدر اول چه اتفاقی برایش می افتد ، و در انتها تب متفرقه قرار دارد. شما با تنظیم کردن هر قسمت یک پیشنمایش از اتفاقی که پس از فعال کردن هر گزینه می افتد خواهید دید به تصویر زیر نگاه کنید. Revolution Slider

این پنجره در کنار گزینه ای به نمایش درخواهد آمد که شما فعال یا غیر فعال می کنید این در تمامی تنظیمات دیگر هم صدق می کند.

تنظیمات طرح بندی

Revolution Slider

در این قسمت شما میتوانید مشخص کنید که شکل ظاهر کلی اسلایدر شما چگونه است این بخش 4 تب تنظیمات دارد در تب اول که با نام ظاهر آمده است شما شکل ظاهری را تنظیم میکنید و میتوانید که به اسلایدر سایه ( به باکسی که اسلایدر در آن موجود است سایه اضافه می کند ) ، نقطه چین  در اینجا شما میتوانید یک روکشی از نقطه چین را بر روی اسلایدر برای زیبا سازی اضافه کنید به طوری که با این قسمت میتوانید اندازه آنها را تنظیم کنید. و در بخش بعدی میتوانید برای اسلایدر خود یک پس زمینه تنظیم کنید. تب بعدی با نام لودینگ و یا در اینجا ( به دلیل تداخل با زبان دیگر افزونه های سایت تستی ) عنکبوتی !! می باشد . میتوانید نوع لود شدن و نمایش انیمیشن لودینگ اسلایدر خود را مشخص کنید . تب بعدی با نام موبایل نام دارد در این تب میتوانید تنظیم کنید که اسلایدر شما در موبایل نمایش داده شود یا خیر اگر میخواهید اسلایدرتان با استفاده از تاچ گوشی های موبایل حرکت کند گزینه دوم این تب را فعال کنید. تب بعدی موقعیت اسلایدر نسبت به جایی که گذاشته اید را مشخص میکند فاصله از بالا و پایین و موقعیت از سمت طرفین .

تنظیمات ناوبری

Revolution Sliderبا استفاده از این قسمت میتوانید ناوبری و هدایت کننده های اسلایدر خود را مشخص کنید. در هر تب میتوانید امکانی را اضافه کنید و با توجه به توضیح قبل یک پیشنمایش هم در کنار خواهید داشت فلش ها نام تب اول است با فعال کردن شما فلش های هدایت کننده در طرفین اسلایدر خواهید داشت که پس از فعال سازی این گزینه میتوانید تنظیمات آن را تکمیل کنید و در تب های بعدی شیوه های مختلفی برای ناوبری به شما معرفی و قابلیت فعال و یا غیر فعال سازی را می دهد. بالت ها ، زبانه ها ، بند انگشتی ، لمس ، متفرقه هر کدام به شیوه ای حرکت اسلایدر به قبل و بعد را کنترل می کند. در تب لمس میتوانید مانند بالا مشخص کنید که امکان تعویض اسلاید با استفاده از صفحات تاچ وجود دارد یا خیر . در تب آخر یعنی متفرقه شما میتوانید پیشنمایش از اسلاید بعدی یا قبلی که کاربر قصد تعویض آن را دارد به صورت بند انگشتی و یا اندازه های دیگر به ایشان نمایش دهید به طوری که قبل از تغییر اسلاید میتواند آن را ببیند.

 

تنظیمات پارالاکس

Revolution Slider

 

در این بخش میتوانید مشخص کنید که اسلایدر شما پارالاکس می باشد یا خیر . تا به حال در صفحاتی از وب متوجه افکت جذابی شده اید که هنگام اسکرول موس اتفاق می افتد به طوری که اگر موس را به بالا و پایین اسکرول کنید حالت و افکت عناصر موجود در صفحه وب تغییر و به حال اولیه باز میگردد. و یا در اسلایدر هایی عناصری هستند که با حرکت موس به طرفین فضای دید بیشتری در اختیار شما قرار میدهد. به این تکنولوژی پارالاکس گفته می شود. شما میتوانید یک اسلایدر پارالاکس داشته باشید.

 

تنظیمات عیب یابی

Revolution Slider

 

در این قسمت شما میتوانید در صورت وجود مشکل از یک تصویر جایگزین استفاده کنید و یا در صورت فعال بودن حالت عیب یابی از کدام کتابخانه استفاده کند.

 

تنظیمات فونت گوگل

Revolution Slider

 

در این بخش میتوانید فونت های خود را مدیریت کنید و تنها میتوانید فونت هایی که از گوگل فونت انتخاب کرده اید را برگزینید و در اسلایدر استفاده کنید اما در ادامه به شما روش های افزودن فونت به اسلایدر خود را آموزش می دهیم .

حالا به سراغ افزودن اسلاید جدید میرویم کافیست تا در تب های بالا به بخش ویرایش اسلاید ها مهاجرت کنیم ! دقت کنید که باید نام اسلایدر و نامک آن برای کد کوتاه را حتما وارد کرده باشید تا به مرحله بعدی بروید .

 

Revolution Slider

وارد ویرایشگر اسلایدر شده ایم همانطور که مشاهده میکنید سه بخش اصلی در اختیار ما قرار دارد بعلاوه منوی چسبانی که در همه مراحل همراه ما برای دسترسی ساده تر بوده است .

بخش اول مدیریت اسلاید ها می باشد که میتوانید با استفاده از آن یک اسلاید جدید اضافه کنید. برای افزودن اسلاید جدید بر روی گزینه اسلاید جدید کلیک میکنیم و همانطور که میبینید گزینه هایی برای شما به نمایش در می آید .

Revolution Slider

گزینه اول به شما یک اسلاید خالی میدهد تا بتوانید بر اساس سلیقه خود آن را طراحی کنید گزینه دوم به شما امکان ساخت اسلاید به تعداد بیشتر را می دهد و گزینه آخر به شما امکان اضافه کردن اسلاید از روی یک قالب را میدهد . آخرین گزینه فعال که پیشرفض می باشد با کلیک بر روی + یک اسلاید جدید بدون تنظیمات را برای شما ایجاد خواهد کرد.

به سراغ ادامه آموزش می رویم ما تا به اینجا یک اسلاید جدید اضافه کردیم و حالا میخواهیم به آن تصویر و عناصر مختلف بدهیم برای افزودن تصویر اسلاید میتوانیم دو کار انجام دهیم ما راه اول را تا انتها می رویم و در اواسط آموزش به شما راه دوم را آموزش خواهیم داد . راه اول استفاده از تصویر به عنوان پس زمینه می باشد برای اینکار از قسمت منبع میتوانیم عکس خود را انتخاب کنیم .

Revolution Slider

این قسمت شامل 5 تب برای تنظیم پس زمینه می باشد . تب اول با نام منبع که میتوانید تصویر را با گزینه اولی آپلود با گزینه دومی از منبع خارجی و گزینه سوم پس زمینه را خالی می گذارد برای گزینه های بعدی مشخص می باشد که رنگ ، ویدئو از سایت یوتیوب ، فیلم ویمو و در آخر ویدئو html5  می باشد . تب بعدی تنظیمات عمومی پس زمینه است که تنظیمات مربوط به سرعت ، ماندگاری ، تاریخ انقضاء ، تصویر بند انگشتی و انتخاب نوع نمایش تصویر شاخص پس زمینه می باشد . در تب اسلاید انیمیشن میتوانید حالت نمایش برای ورود و خروج و یا ماندگاری را بر اساس انیمیشن های موجود انتخاب کنید. برای لینک سازی به پس زمینه و انتخاب لینک و عنوان آن به تب چهارم یعنی لینک و بهینه سازی می رویم در آخر تب اطلاعات اسلاید می باشد که ما میتوانیم بر اساس پارامتر های که تعریف میکنیم این اطلاعات را تکمیل کنیم و یا توضیحاتی برای اسلایدمان ایجاد کنیم .

بعد از انتخاب تصویر به عنوان پس زمینه و عکس اصلی اسلایدر در تب اول سه گزینه برای ما فعال می شود .

Revolution Slider

با استفاده از این قسمت میتوانید مشخص کنید که تصویر شما از چه ویژگی هایی برخوردار باشد یا تکرار پس زمینه اتفاق بیافتد یا خیر و یا عکسی که اندازه کرده اید را تناسب به اندازه اسلایدرتان تغییر کند . اگر عکسی که انتخاب کرده اید بهم ریخته و دفرمه شده است میتوانید از این قسمت تناسب پس زمینه عکس مناسب را انتخاب کنید.

Revolution Slider

 

همانطور که مشاهده می کنید عکسی که انتخاب کرده ایم به عنوان پس زمینه آمده است ما میتوانیم با استفاده از این ادیتور عملیاتی که میخواهیم را بر روی تصویر پیاده سازی کنیم ابتدا تب های بالایی را توضیح می دهیم . تب های بالایی در صورت افزودن المان به اسلایدر برای شما به تناسب نوع عنصر فعال می شود به طور مثال قسمت استایل برای متن ها مورد استفاده قرار می گیرد .

افزودن لایه جدید به اسلاید

Revolution Slider

برای افزودن عنصر به اسلاید در کنار این ویرایشگر دو گزینه به شکل زیر وجود دارد . گزینه اول برای شما لایه های جدید را اضافه می کند از این قسمت میتوانید متن ، تصویر ، ویدئو ، دکمه ، شکل به اسلایدر خود اضافه کنید . و با انتخاب لایه میتوانید برای ویرایش و یا استایل دادن آن لایه را انتخاب کنید .

افزودن لایه متن

Revolution Slider

 

به طور مثال ما یک متن را به اسلایدر خود اضافه می کنیم برای اینکار کافیست بر روی علامت + یا افزودن عنصر کلیک کنید و در مرحله بعدی گزینه متن /html را انتخاب کنید.

 

Revolution Slider

 

مشاهده کردید که یک متن به صورت پیشفرض برای ما اضافه شد در بالای متن ابزار های ویرایش وجود دارد .

  •  Revolution Slider این گزینه برای شما امکان ویرایش متن را فعال میکند با کلیک روی این آیکون امکان افزودن آیکون به متن نیز فراهم می شود .
    Revolution Slider
  • Revolution Slider این گزینه برای ریسایز کردن می باشد شما میتوانید با استفاده از این گزینه سایز متن خود را به حالت اولیه برگردانید و امکان ریسایز را فعال کنید.
  • Revolution Slider مشخصا از شکل این آیکون میتوان فهمید که برای حذف این متن مورد استفاده قرار می گیرد.
  • Revolution Slider این گزینه برای کپی کردن همین متن یا تصویر استفاده می شود به طوری که دیگر نیازی به تنظیم دوباره متن نداریم .

Revolution Slider

 

همانطور که مشاهده میکنید و در بالا توضیح داده شد تب های بالایی در صورت وجود لایه فعال می شود برای متن قسمت استایل فعال شده است با استفاده از این قسمت میتوانید اندازه ، فونت ، چینش متن ، رنگ را انتخاب کنید برای افزودن استایل های بیشتر برو روی گزینه کناری یعنی + کلیک کنید .

 

Revolution Slider

 

چند تب جدید به این قسمت اضافه شد به طوری که میتوانید سفارشی سازی بیشتری را بر روی متن اعمال کنید.

تب بعدی انیمیشن نام دارد که میتوانید در تصویر متحرک زیر خاصیت ها و تنظیم های آن را مشاهده کنید .

 

Revolution Slider

 

گزینه اول برای افکت ورودی و گزینه دوم برای افکت خروجی لایه می باشد .

 

Revolution Slider

 

تب بعدی تکرار انیمیشن نام دارد با استفاده از این امکان برای ماندگاری عنصر خود یک انمیشن تعرفی کنید.

در تب وضعیت نمایش میتوانید مشخص کنید که در کدام یک از نمایشگر ها لایه شما نمایش داده شود یا خیر

 

Revolution Slider

 

همانطور که مشاهده می کنید میتوانید بر اساس هر اندازه نمایشگر های مختلف مانند تبلت ها ، لپ تاپ و یا موبایل امکان را مشخص کنید ضمن اینکه میتوانید برا آن امکان مخفی سازی را برای عرض و همین اسلاید شو مشخص کنید.

تب بعدی به ما نحوه عملکر را امکان تنظیم می دهد.

 

Revolution Slider

 

میتوانید تنظیم کنید که به صورت اتوماتیک رسپانسیو باشد یا خیر .

 

Revolution Slider

 

تب اعمال مربوط به خاصیت هاییست که میتوانید برای زمان های کلیک ، هاور موس و یا فعال بودن لایه انتخاب کنید.

برای اینکه بتوانید به عنصر خود در اینجا یک کلاس یا آی دی خاص اختصاص دهید میتوانید از تب بعدی یعنی ویژگی ها این کار را انجام دهید.

 

Revolution Slider

 

گزینه بعدی با نام کارایی برای متن ها استفاده نمیشود و تنها میتوان با آن برای تصاویر تنظیمات سایز و بارگزاری را تعریف کرد.

 

Revolution Slider

 

در این قسمت شما میتوانید میزان ماندگاری لایه خود را تنظیم کنید به نحوی که میتوانید برای این عناصر ترتیب خاصی را اعمال کنید تاب مثلا بعد از نمایش متن تصویر نمایش داده شود.

به تصویر متحرک زیر دقت کنید.

 

Revolution-Slider_1

 

افزودن لایه تصویر به اسلایدر

Revolution Slider

برای اضافه کردن یک عکس دیگر به اسلایدر پیشنهاد می شود از عکس هایی که پس زمینه ندارند و با فرمت png هستند استفاده کنید برای این کار مانند افزودن متن بر روی افزودن لایه جدید کلیک می کنیم و گزینه تصویر را انتخاب می کنیم .

تمامی تنظیمات تا حدود زیادی مانند تنظیمات بالا یعنی متن می باشد با این تفاوت که امکان انتخاب فونت و اندازه آن وجود ندارد ! . برای افزودن انیمشین هم میتوانیم از روش بالا استفاده کنیم و همانطور که مشاهده کردید میتوانیم زمان اجرای این طرح را مشخص کنیم.

برای افزودن امکان پارالاکس هم میتوانیم از قسمت بالا در تب استایل گزینه + را انتخاب کنیم و سپس تنظیمات بیشتری برای ما به نمایش دی میآید که میتوانیم از تب پارالاکس این امکان را ایجاد کنیم .

بعد از اینکه عنصاری که مایل بودیم چه متن و چه تصویر یا هر چیز دیگری اضافه کردیم با استفاده از منوی سمت چپ ( منوی چسبان ) می توانیم ذخیره کنیم و در قالب خود با استفاده از کد کوتاهی که در قسمت های بالا توضیح داده شده است اضافه کنیم .

 

افزودن ویدئو به اسلایدر

برای اضافه کردن ویدئو بر روی افزودن لایه و سپس ویدئو را انتخاب می کنیم.

 

Revolution Slider

 

پس از انتخاب گزینه ویدئو یک پنجره جدید برای ما به نمایش در میآید که با استفاده از آن ویدئو خود را میتوانیم از یوتیوب ، ویمو ، و اچ تی ام ال 5 اضافه کنیم .

 

Revolution Slider

 

در این بخش چهار تب وجود دارد که میتوانید تنظیمات ویدئو خود را سفارشی سازی کنید با توجه به توضیحات بالا این تنظیمات مانند دیگر تنظیمات در قسمت های قبلی برای ویدئو پس زمینه می باشد.

 

افزودن دکمه به اسلایدر

برای اینکار مانند دیگر عناصر بر روی + کلیک کرده و سپس گزینه دکمه را انتخاب می کنیم . سپس پنجره ای برای ما نمایش داده می شود.

 

Revolution Slider

 

همانطور که مشاهده میکنید میتوانید ترکیب و شکل ظاهر دکمه خود را در اینجا مشخص کنید در سمت راست سه تب آکاردئونی وجود دارد که میتوانید ظاهر متن و زمانی که هاور و یا کلیک اتفاق می افتد را مشخص کنید . علاوه بر این میتوانید از اشکال آماده سمت چپ نیز هم استفاده کنید.

افزودن شکل به اسلایدر

با استفاده از این اشکال میتوانید قالب بندی اسلایدر خود را به زیبایی بیشتری برسانید کافیست تا مانند دیگر عناصر بر روی + کلیک کنید و گزینه آخر یعنی شکل را انتخاب کنید.

با انتخاب این گزینه پنجره ای به شکل زیر برای شما به نمایش در خواهد آمد .

 

Revolution Slider

 

با استفاده از این قسمت ظاهر شکل خود را تنظیم کنید برای افزودن شکل های بیشتر به غیر از مربع در قسمت به معنی حالت های مرز بندی را تغییر دهید میتوانید با استفاده از وارد کردن اعداد در این قسمت اشکال مختلفی را بسازید .

 

Revolution Slider

 

با استفاده از این قسمت می توانید ترکیب لایه ها و نامی برای آنها برای مدیریت بهتر انتخاب کنید البته از این قسمت میتوانید افکت های مختلف را مدیریت کنید و میتوانید ترتیب آنها را مشخص کنید و اینکه کدام یک از لایه ها رو و کدام یک زیر باشند را میتوانید در این قسمت مدیریت کنید.

 

افزودن فونت به اسلایدر

همانطور که میدانید افزونه Revolution Slider از فونت های پیشرفض عمومی و یا فونت های گوگل پشتیبانی می کند و به صورت عادی فونت را ندارد برای اضافه کردن فونت و یا اینکه زمانی است که شما فونت خود را به قالب داده اید اما این فونت توسط اسلایدرتان شناسایی نمی شود یک راه حل بسیار ساده را معرفی می کنیم . ابتدا متنی که در اسلاید خود قصد تعویض فونت را دارید انتخاب کنید.

 

Revolution Slider

 

پس از انتخاب متن مد نظر فونت را میتوانید در نوع فونت وارد کنید ولی احتمال زیاد به شما فونتی را که میخواهید نشان نمیدهد و در صورت وجود فونتی که وارد کرده اید تصویر زیر به شما نمایش داده می شود .

 

Revolution Slider

 

همانطور که مشاهده میکنید در صورتی که فونت وارد شده توسط ما در سیستم اسلایدر وجود داشته باشد آنها را که با نامی که تایپ کرده ایم همخوانی داشته باشند را نمایش می دهد در غیر این صورت تغییری اعمال نمی شود برای اینکار کافیست تا به متن انتخابی کد پاراگراف و یا یک div  اضافه کنیم . که پیشنهاد می شود از پاراگراف استفاده کنید میتوانید بعد از اینکار وارد قالب شده و در استایل خود به تگ p یا همان پاراگراف فونت فامیلی را اضافه کنید.

به طور مثال :


p {
font-family: "iransans", Georgia, Serif;
}

 

این برای زمانیست که شما از فونت های داخلی خود استفاده می کنید و به جای iransans نام فونت خود را استفاده کنید.

در صورتی که قالب شما هم به فونت احتیاج دارد پیشنهاد می شود مقاله آموزشی افزودن فونت به قالب را دنبال کنید.

یک راه ساده و میانبر که بدون کد نویسی میتوانید استایل فونت مد نظر را به متن اسلایدر بدهید افزودن نوشته و سپس کپی کد ها می باشد با ما همراه باشید .

برای اینکار ابتدا به نوشته ها و یا برگه ها می رویم و متن مورد نظر را مینویسم سپس با استفاده از ویرایشگر نوشته به آ« استایل دلخواه را می دهیم . ( دقت کنید که حتما باید یک استایل هر چند چینش متن حتی به متن بدهیم ) به شکل زیر توجه کنید.

 

Revolution Slider

 

سپس بر روی گزینه متن کلیک میکنیم .

 

Revolution Slider

 

همانطور که مشاهده میکنید برای ما یک کد آماده را درست کرده است حالا کافیست تا در استایل فونت فامیلی را اضافه کنیم .

 p style="text-align: right; font-family: "iransans", Georgia, Serif;">متن تستسی اسلایدر 

توجه داشته باشید که باید کد p را به شکل صحیح استفاده کنید ( ما در اینجا ناقص استفاده کردیم چون اگر کامل بود وردپرس به عنوان یک پاراگراف جدید شناخته و آن را به شما به شکل صحیح فراورده شده نمایش می داد.

به این روض افزودن فونت به متن و یا هر عنصر دیگر به صورت درون خطی گفته می شود یا استایل درون خطی که ما از یک خاصیت آن یعنی فونت استفاده کرده ایم .

تا به اینجا آموزش revolution slider خدمت شما ارائه شده است امیدواریم که مفید واقع شود. در جلسات آینده آموزش های دیگری برای ساخت اسلایدر های پیشرفته به صورت کامل توضیح داده خواهد شد از اینکه مارا برای دریافت خدمات انتخاب کرده اید سپاسگذاریم شما میتوانید از افزونه فوق حرفه ای Revolution Slider برای زیبا سازی ظاهر کاربری وب سایت خود استفاده کنید . پیشنهاد می شود این افزونه را به صورت اورجینال و با پشتیبانی آپ تم و صد البته با قیمتی کاملا رقابتی تهیه کنید برای خرید افزونه Revolution Slider کلیک کنید.

با تشکر از همراهی شما – شاد باشید

 

 

منبع: آپ تم  مرجع: آموزش وردپرس | قالب وردپرس تک صفحه ای

5/5 - (4 امتیاز)
Picture of پارسا مجیدی
پارسا مجیدی
یادگیری کسب درآمد از اینترنت آسان است ولی رسیدن به آن سخت !
اشتراک
اطلاع از
guest
23 نظرات
جدیدترین
قدیمی ترین بیشترین آرا
بازخورد درون خطی
مشاهده همه نظرات
حسین
حسین
5 سال ها پیش

با سلام
آیا میتونیم خروجی html , css , js بگیریم بطوریکه خروجی رو در خارج از وردپرس استفاده کنیم؟
با تشکر

محمد
محمد
5 سال ها پیش

سلام دوست من
وقت بخیر
من میخوام گوشه های اسلاید رو گرد کنم
گوشه های هلالی واسه اسلایدهام رو از کحا میتونم تنظیم کنم؟

اکرم خلیلی
اکرم خلیلی
6 سال ها پیش

سلام. وقت بخیر. میشه لطفا بگید چطوری داخل اسلایدر روولوشن نقشه مکان ها رو اضافه کنیم ؟ یعنی وقتی روی نقشه کلیک میکنیم وارد صفحه مکان بشه

عاطفه
عاطفه
6 سال ها پیش

سلام من یک تک اسلاید ایجاد کردم، میخوام اشیا مثل متن و دکمه که گذاشتم از اسلاید خارج نشن، چیکار باید بکنم؟

حسن
حسن
6 سال ها پیش

با سلامتمپلت های اسلایدر رولوشن رو باید در کدوم فایلش بریزیم که در مدیریت در دسترس باشند !؟

مرتضی
مرتضی
6 سال ها پیش

سلاممهندس به دکمه لینک نمیشه داد ؟؟؟

حسن
حسن
6 سال ها پیش

سلام من اسلایدر رو ساختم ولی تو سایت نشون داده نمیشه تمام تنظیماتشم تو برگه نخست انجام دادم میشه کمکم کنید

حسن
حسن
6 سال ها پیش
پاسخ دادن به  پارسا مجیدی

سلام نه از جایی تهیه نکردم شرکتی که دمو رو برام ساخت از قبل تو وردپرسم اپلود کرده

مجتبی
مجتبی
6 سال ها پیش

سلام و ممنون از آموزشتون. عالی بود.
می تونید راهنمایی کنید که چظور می کنم با استفاده از فایل یک add-ons رو که دانلود کردم بهش اضافه کنم؟

مسی
مسی
6 سال ها پیش

خوب بود کمک کرد منو توضیحاتتون

الی
الی
6 سال ها پیش

سلام، ببخشید چگونه میشود یک دسته را در روولوشن اسلایدر آورد؟ یعنی یک سری نوشته که در یک دسته قرار دارند را به وسیله روولوشن اسلادر نمایش داد؟

23
0
نظر خود را به اشتراک بگذاریدx
عضو شوید و همه محصولات را رایگان دانلود کنید!!!