با سلام ، در آموزش امروز و در این مطلب قصد داریم تا آموزش نحوه ایجاد و ساخت دیتابیس در phpmyadmin را ارائه کنیم لازم به دکر است این آموزش در لوکال هاست صورت گرفته است.( آموزش ایجاد دیتابیس در xampp ) کار بسیار ساده ای است و اصلا نیاز به دانش خاصی نداره کافیست ابتدا نرم افزار ampp و یا هر …. و روی سیستم خود نصب کنید و وردپرس را روی آن نصب نمایید ( آموزش نصب وردپرس روی لوکال هاست ) و بعد از اتمام این مراحل برنامه xampp را فعال کنید.
و مرورگر خود را باز کنید و آدرس http://localhost/phpmyadmin وارد و اینتر را بزنید تا وارد صفحه شبیه زیر شوید.
خب در این صفحه می توانید اطلاعات از بالا روی phpmyadmin را ببینید از بالاترین بخش و روی تب اولی یعنی databases کلیک کنید و از قیمت پایین تر و در فیلد create databases نام دیتابیس مورد نظر خود را تایپ کنید همانند تصویر زیر: یک دیتابیس در نظر گرفتیم و در فیلد روبری گزینه utp8_bin را انتخاب و در نهایت روی create کلیک کنید.
بعد از طی مراحل بالا و ایجاد دیتابیس در لوکال هاست خواهید دید دیتابیس مورد نظر شما ایجاد و در آخرین مقطع قرار گرفته.همانند تصوی زیر که ما دیتا را ایجاد کردیم و در انتها قابل مشاهده است.
به همین راحتی قادر هستید با چنید کلیک ساده یک دیتابیسی بسازید و از آن در وردپرس خود استفاده کنید.در این جا یک نکته مهم وجود داره:
1 . اگر در لوکال هاست دیتابیس ایجاد کنید که ما این کار را کردیم و در وارد کردن اطلاعات در فایل wp-config.php وردپرس باید دیتابیس upthemeir و یوزرنیم (root ) و پسورد خالی و بقیه موارد در حالت پیشفرض باقی خواهد ماند.همانند تصویر زیر
نحوه حذف دیتابیس از طریق phpmyadmin:
در برخی از تایپیک ها و انجمن ها دیدم که برخی از کاربران این سوال را طرح کرده اند و جواب های دیرهنگامی دریافت کرده بودند ما هم با توجه به این که این مطلب را قرار دادیم خواستیم به جواب این سوال در ادامه همین مطلب بپردازیم تا به راحتی بتوانید در صورت نیاز نداشتن به دیتابیس ساخته شده آن را پاک کنید برای این کار کافیست آدرس http://localhost/phpmyadmin را در آدرس بار بزنید ( حتما قبل از این اقدام برنامه xampp را فعال کنید ) وارد صفحه phpmyadmin خواهید شد در این قسمت از ابتدا ی صفحه و اولین تب روی databases کلیک کنید.
خب در این صفحه همانند تصویر بالا تیک دیتابیس مورد نظر را بزنید و گزینه Drop را کلیک کنید تا با صفحه نهایی روبرو شوید در این بخش هم گزینه OK را بفشارید با این کار شما پایگاه داده موردنظر را پاک خواهید کرد.به همین راحتی
در این رابطه بخوانید:
آموزش ساخت دیتابیس در directadmin
منبع: آپ تم مرجع: آموزش وردپرس
عالی بود
مرسی
عالی بود
سلام.من وقتی phpmyadmin یوزر نیم و پسورد می خواد.چی رو باید وارد کنم.
شاید از دایرکت ادمین دارید استفاده میکند ، برای وارد شدن باید از یوزر و پسورد ورود به هاستتون که یا سیپنل هستش یا دایرکت ادمین استفاده کنید
ممنون از اطلاعات مفید خصوصا نحوه حذف دیتابیس در لوکال
خیلی ممنون از راهنماییتون لطف کردید
خواهش میکنم
دقیقا جواب سوالم رو فقط در سایت شما دیدم مرسی
دقیقا منم مث تو
منیم
تشکر از وب سایت بسیار مفیدتون .به نظرتون ومپ بهتره یا زمپ
خواهش دوست عزیز،به نظر ما زمپ بهتره حال ومپ هم کاربرد خودشو داره اما اگر بنا به نظر ما باشه ما از زمپ استفاده می کنیم راضی هستیم.