جستجو کردن
Close this search box.

فهرست مطالب

دیتابیس در directadmin

آموزش ساخت دیتابیس در directadmin دایرکت ادمین

با سلام و عرض ادب ، در سری آموزش ساخت دیتابیس در این مطلب نوبت به ایجاد پایگاه داده در هاست دایرکت ادمین رسده که ما به صورت تصویری به شما خواهیم گفت که اگر قصد دارید برای سایت و وردپرس خود در هاست دایرکت ادمین دیتابیس بسازید باید چه کارهایی انجام دهید.خب ه سایتی و ودپرسی در ابتدا جهت راه اندازی به یک پایگاه داده نیاز دارد و شما مجبور به ایجاد آن هستید در هاست های دایرکت ادمین ، سی پنل و لوکال هاست xampp هیچ فرقی بین دیتاها نیست فقط نحوه ی ایجاد متفاوت است که ما برای هر یک از این هاست ها یک آموزش جداگانه در سایت ارائه کردیم می توانید از انتها به این مطالب دسترسی داشته باشید.با همراه باشید تا بریم سراغ آموزش ایجاد دیتابیس در هاست دایرکت ادمین

ابتدا وارد هاست directadmin خود و بخش مدیریت شوید تا با صفحه زیر روبرو می شوید.

ایجاد دیتابیس در دایرکت ادمین 1

در این صفحه جهت ایجاد دیتابس باید روی گزینه MySQL Management کلیک کنید بعد از کلیک وارد صفحه ای دیگر همانند تصویر زیر خواهید شد.

ایجاد دیتابیس در دایرکت ادمین 2

در ای بخش باید از بالا روی گزینه Create new Database شماره 2 کلیک کنید ( بدین معنی است که می خواهید دیتابیس جدید ایجاد کنید ) بعد از کلیک وارد صفحه ی زیر خواهید شد.

ایجاد دیتابیس در دایرکت ادمین 3

خب در این صفحه باید اطلاعات پایگاه داده جدید را وارد کنید برای مثال ما در این آموزش ساخت دیتابیس نام را با ادامه r456 و یوزرنیم راه هم همانند نام r456 وارد کریدم شما می توانید بین نام و یوزر متفاوت عمل کنید.در پسورد هم باید یک رمز و در فیلد دوم پسورد رمز را تایید کنید و در نهایت روی گزینه Create شماره 6 حال بعد از این عمل وارد صفحه ای همانند زیر خواهید شد.

ایجاد دیتابیس در دایرکت ادمین 5

در این بخش اصلاعات پایگاه داده را به شما نشان می دهد که باید آنها را یادداشت و در نزد خود نگه دارید زیرا هنگام نصب ودپرس به این اطلاعات نیاز خواهید داشت. در انتها روی گزینه شماره 7 کلیک کنید تا به این کار پایان دهید.در نهایت با صفحه زیر روبرو خواهید شد.

ایجاد دیتابیس در دایرکت ادمین 6

در این صفحه همان طور که می دانید لیست دیتابیس ها را نمایش می دهد دیتابیس جدیدی که ما ساختیم نیز قابل مشاهده و حذف است.در صورت این که قصد حذف پایگاه داده در دایرکت ادمین را داشتید باید تیک ان را از سمت راست بزنید و از پایین گزینه Delete را بفشارید تا پاک شود.

حال نحوه وارد کردن اطلاعات دیتابیس دایرکت ادمین در فایل wp-config.php وردپرس: بای این کار این فایل را به حالت ویرایش درآورید و موارد ذکر شده در تصویر زیر را پر کنید.

ساخت پایگاه داده در دایرکت ادمین

خب همان طور که در بالا گفتیم فایل wp-config.php را از داخل وردپرس پیدا و به حالت ویرایش در آورید و شماره های 1،2،3 را پر کنید این موارد همان نام ، یوزر و پسورد دیتابیس ایجاد شده می باشد که باید جایگزین شود و مابقی موارد در حالت پیشفرض باقی بگذارید بماند و در آخر فایل را ذخیره سازی کنید.به همین راحتی ….

در این رابطه بخوانید:

آموزش نصب وردپرس

آموزش ساخت دیتابیس در cpanel

آموزش ساخت دیتابیس در phpmyadmin

 

منبع: آپ تم  مرجع: آموزش ودپرس

اولین نفری باش که به این مقاله امتیاز میدی 🙂
اشتراک
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد درون خطی
مشاهده همه نظرات
0
نظر خود را به اشتراک بگذاریدx
عضو شوید و همه محصولات را رایگان دانلود کنید!!!