با سلام و عرض ادب خدمت کابران گرامی آپ تم امروز با یک آموزش حرفه ای یعنی آموزش کامل و تصویری نحوه ی نصب whmcs روی هاست سی پنل و دایرکت ادمین در خدمت شما هستیم تا به راحتی قادر باشید به وسیله ی این آموزش برای سایت خود یک سیست هاستینگ whmcs راه اندازی کنید و از آن لذت برید.قبل از این که بریم سراغ آموزش تصویری نصب به توضیح و برسی این سیستم هاستینگ حرفه ای می پردازیم تا اگر با آن آشنایی کافی ندارید یا اصلا نمیدانید این سیستم whmcs چیست به طور کامل آشنا شوید با ما همراه باشید …
whmcs از بهترین و حرفه ای ترین های هاستینگ و اتوماسیون می باشد که در قالب اسکریپت است و روی هر مدیریت محتوایی قابل نصب می باشد و مختص وردپرس و یا جوملا و … نیست چون خود مجزا از مدیریت محتوای سایت کار و مدیریت می شود.با استفاده از این سیستم قدرتمند می توان به فروش هاست و پشتیبانی مشتریان پرداخت همچنین قادر هستید به وسیله آن به اعضای و مشتریان خود صورت حساب ارسال و یا این که می توانید برای مشتریان و کاربران خود سرویس های آنلاین ارائه نمایید.این سیستم مختص فروش و ارائه هاست طراحی شده و با توجه به امکانات فراوانی که دارد برخی از سایت ها از آن فقط برای بخشی از کار های خود استفاده می کنند برای مثال سایت شرکتی واردات قطعات می تواند از امکان پشتیبانی این سیستم استفاده کند و …
در نظر داشته باشید این سیستم به صورت پولی ارائه می شود و دارای لایسنس است و ما امروز و دراین آموزش به نسخه ی پولی خواهیم پرداخت اما در کشور ما نسخه های نال بسیار فراوان است که به صورت رایگان ارائه یم شود شما می توانید از انها هم استفاده کنید.و طبق همین آموزش ان را راه اندازی و سیستم خود را بالا بیاورید.
توجه1: نصب سیستم هاستینک whmcs رایگان ( نال ) با نسخه ی اصلی فروشی ( لایسنس دار ) به یک شکل می باشد و فرقی در نصب و راه اندازی ندارند.
توجه2: نصب سیستم whmcs روی هاست سی پنل و دایرکت ادمین هیچ فرقی ندارد و به یک شکل باید اقدام کنید ( فقط پنل کاربری سی پنل و دایرکت ادمین ) با یکدیگر متفاوت است و برای ساخ دیتابیس هر کدام یک مسیری دارند که ما در این آموزش به ساخت دیتابیس در هاست دایرکت ادمین و سی پنل هم خواهیم پرداخت.
توجه3: این سیستم را می توانید در روت هاست خود ( اگر یک هاست جدا فقط برای همین منظور خریداری کردید ) و یا اینکه در ساب دامنه سایت اصلی خود نصب و راه اندازی کنید.
آموزش های مورد نیاز:
آموزش ساخت سابدامنه در هاست سی پنل و دایرکت ادمین
آموزش ساخت دیتابیس در هاست دایرکت ادمین
آموزش ساخت دیتابیس در هاست سی پنل
آموزش نصب whmcs
در ادامه آموزش به موارد زیر که مراحل نصب و راه اندازی می باشند خواهیم پرداخت:
- دانلود فایل نصبی سیستم هاستینگ whmcs
- نصب Ioncube ( این امکان در هاست ها به صورت پیشفرض فعال می باید اگر فعال نبود باید از پشتیبانی هاست خود درخاست فعال سازی کنید)
- دانلود نسخه ی اصلی whmcs
- مراحل نصب
خب بریم سراغ آموزش:
1.دانلود فایل نصبی whmcs
برای این کار ابتدا وارد سایت اصلی ارائه دهنده این سیستم شوید ( آدرس این سایت download.whmcs.com می باشد ) در این سایت روی گزینه ی دانلود کلیک کنید همانند تصویر زیر این گزینه در بخش Full Release می باشد با این کار جدیدترین و آخرین نسخه whmcs را دریافت خواهید کرد.
برای این که بتوانید دانلود کنید باید از آدرس whmcs.com/members وارد بخش کابری خود شوید و اگر عضو نبودید عضو شوید.
در مرحله بعدی از بخش My Licenses & Services روی لایسنس فعال خود کلیک کنید و whmcs دریافت کنید.
2. نصب Ioncube
این امکان به صورت پیشفرض روی برخی از هاست ها فعال می باشد اما اگر این امکان فعال نبود باید از پشتیبانی هاستینگ خود بخواهید تا فعال کنند.
( توجه ) در درجه ی اول ما پیشنهاد می کنیم از نسخه اصلی و لایسنس دار استفاده کنید اما اگر دوست دارید از نسخه ی نال استفاده کنید پیرو همین آموزش اقدام کنید.
3. نصب whmcs و راه اندازی سیستم
- ابتدا فایل فشرده whmcs را در سیستم خود اکسترکت کنید ( داخل یک پوشه )
- دنبال فایل Configuration.php.new بگردید و ان را تغییر نام دهید به Configuration.php ( همانند تصویر زیر )
- بعد از تغییر نام فایل مذکور باره تمامی فایل ها را فشرده و به داخل هاست خود منتقل کنید ( یا در روت هاست یا یک پوشه مجزا و یا در ساب دامین)
نکته: شما می توانید بسته نصبی whmcs را در سیستم استخراج نکنید یعنی ان را به هاست خود منقل و در اننجا استخراج و فایل Configuration.php.new را تغییر نام دهید به Configuration.php ( همانند تصویر زیر )
- خب از آدرس yourdomain.com/Portal وارد بخش نصب سیستم شوید. یعنی اگر سایت ما uptheme.ir باشد و بخواهیم سیستم را در ساب دامین با نام user راه اندازی کنیم باید بعد از آپلود بسته نصبی درون سابدامین user در مرور گر جهت نصب و راه اندازی آدرس user.uptheme.ir را وارد کنیم. اینجاست که اگر با خطای Ioncube روبرو شدید یعنی باید از هاستینگ خود درخواست کنید فعال کنند و اگر فعال باشد که وارد صفحه ی راه اندازی خواهید شد که در ادامه به آن خواهیم پرداخت.
- خب قبل از راه اندازی سیستم ابتدا باید سطح دسترسی بعضی از فایل ها را تغییر دهید همانند زیر:
سطح دسترسی Configuration.php CHMOD را به 400 تغییر دهید ( یعنی فقط قابل خواندن ) همانند تصویر زیر:
سطح دسترسی فایل Attachments CHMOD را به 777 تغییر دهید
سطح دسترسی فایل Downloads CHMOD را به 777 تغییر دهید
سطح دسترسی فایل Templates_c CHMOD را به 777 تغییر دهید
نکته: سطح دسترسی 777 به معنی فقط قابل نوشتن می باشد. در تصویر زیر نمایش داده شده است.
خب کابران گرامی توجه داشته باشد از php شما suPHP یا PHPSuExec باشد دیگر نیازی نیست مواردگفته شده یعنی سطح دسترسی برای فایل های گفته شده که در تصویر بالا می بینید مشخص کنید و همچنین از برای کنترل php از DSO استفاده می کنید در این حالت باید از سطح دسترسی 644 استفاده نمایید.
- بعد از انجام موارد گفته شده و با وارد کردن مسیر نصب در مرورگر خود با پیغامی Welcome to WHMCS روبرو خواهید شد که در تصویر زیر هم نمایش دادیم در این صفحه باید روی گزینه ی …Click here to begin کلیک کنید.
- با این کار وارد صفحه ای همانند زیر خواهید شد که موافقت نامه می باشد در این قسمت هم باید روی گزینه ی I Agree کلیک کنید.
- بعد از کلیک روی گزینه ی I Agree وارد صفحه ای با عنوان System Requirement Checks خواهید شد که در این قسمت پیش نیاز های لازم جهت نصب را نمایش می دهد در این قسمت باید تمامی وضعیت ها Passed به رنگ سبز رنگ باشد برای نمونه اگر فراموش کرده باشید و فایل Configuration.php.new را تغییر نام نداده باشید در این حالت این فایل به رنگ قرمز و خطا نمایش داده خواهد شد.
- اگر مشکلی نبود و تمای موارد درست بود روی Continue کلیک کنید در غیر این صورت باید تصحیح نمایید و در نهایتContinue را بزنید.
- بعد از کلیک روی گزینه فوق وارد صفحه ای خواهید شد که در این قسمت باید اطلاعات درخواستی را پر کنید همانند تصویر زیر:
License Key : اگر از نسخه ی اصلی و لایسنس دار استفاده می کنید باید لایسنس خریداری شده را وارد کنید و اگر از نسخه ی نال شده استفاده یم کنید عبارت upthemeir را وارد نمایید.
Database Host: در این فیلد باید عبارت Localhost قرار گیرد ( پیشفرض وجود دارد )
Database Username: در این فیلد یوزر دیتابیس ایجاد شده برای این سیستم را وارد کنید.
Database Password: در این فیلد رمز عبور دیتابیش ایجاد شده برای این سیستم را وارد کنید
Database Name: در این فیلد باید نام دیتابیس ساخته شده برای این سیستم را وارد کنید
و در نهایت روی دکمه ی Continue کلیک کنید.
- بعد از کلیک روی گزینه ی Continue وارد صفحه ی با عنوان Setup Administrator Account خواهید شد که باید اطلاعات درخواستی را وارد کنید.این اطلاعات شامل :
First Name: در این فیلد باید نام مدیر وارد شود.
Last Name: باید نام خوانوادگی مدیر وارد شود.
Email: در این فیلد هم باید ایمل مدیریت وارد شود.
Username: توجه کنید که در این قسمت باید یک نام کاربری جهت ورود به مدیریت سیستم whmcs انتخاب کنید.
Password: رمز عبور به بخش مدیریت سیستم whmcs را وارد کنید.
Confirm Password: در این قسمت رمز عبور انتخابی را تکرار کنید.
خب در نهایت بعد از تکمیل اطلاعات درخواستی روی گزینه ی Complete Setup کلیک کنید.
- بعد از کلیک روی گزینه ی مذکور که در تصویر بالا هم مشخص کردیم وارد صفحه ای خواهید شد که حاوی پیغامی Setting Up System for First Use…Please wait می باشد.
در مرحله ی بعدی وارد صفحا ی خواهید شد که دارای عنوان Installation Complete می باشد در این صفحه درخواستهایی وجود دارد که باید انجام دهید.
- در این صفحه ی که در بالا هم مشخص کردیم 4 اقدام درخواستی وجود دارد که باشد انجام دهید این اقدامات شامل ورا دزیر می باشد.:
Delete the Install Folder: در قدم اول باید وارد پوشه ای که whmcs نصب است شوید و فولدر Install را انتخاب و حذف کنید.
Secure The Writeable Directories: در قدم بعدی باید سه پوشه Downloads، Attachment و Templates_Cرا که نیاز به سطح دسترسی قابل نوشتن می باشند را به روت هاست منتقل کرد ( با این کار این پوشه ها را از دسترس کاربران اینترنتی خارج خواهید کرد. )
Setup The Daily Cron job: در مرحله ی سوم باید کرون جاب سیستم whmcs خود را تنظیم کنید این امکان فعالیت های روزانه را به صورت کامل و منظم انجام می دهد.
اما در این بخش ساختار دستوری مورد نظر نوشته شده است می توانید کپی کنید و در قسمت ساخت کرون از آن استفاده کنید.
نکته قابل توجه: قبل از تنظیم کردن کرون جاب ابتدا جهت بالا بردن امنیت سیستم whmcd نام پوشه admin را تغییر نام دهید چون اگر کرون را تنظیم کنید و بعد از ان این پوشه را تغییر نام دهید دیگر کرونجاب به خوبی کار نخواهد کرد.
آموزش ساخت کرون جاب در هاست سی پنل
آموز ساخت کرون جاب در هاست دایرکت ادمین
- بعد از اعمال موارد گفته شده روی گزینه ی Click here to go to the admin area now کلیک کنید تا وارد بخش لاگین whmcs شوید همانند تصویر زیر
بعد از وارد کردن نام کاربری و پسورد وارد پنل خود خواهید شد که در این قسمت می توایند سیستم را به صورت کامل مدیریت کنید.
لازم به ذکر است که بعد از پایان نصب و راه اندازی این سیستم هاستینگ whmcs از قسمت setings وارد بخش تنظیمات شده و ان را سفارشی سازی کنید.
به وسیله ای این مقاله آموزش کاملا تصویری راه اندزای سیستم whmcs به راحتی قادر خواهید بود یک سیستم فروش هاستینگ راه اندازی کنید و به کسب کار خود رونق دهید.
به پایان این آموزش whmcs رسیدیم اید امید واریم مورد استفاده شما واقع قرار گرفته باشد.
منبع: آپ تم مرجع: آموزش وردپرس | قالب وردپرس تجاری | قالب وردپرس خبری
سلاممن بعد از انتقال از ساب دامین به پوشه الیم این ارر رو میدهDown for Maintenance (Err 2)
An upgrade is currently in progress… Please come back soon…