DDoS چیست ؟ DDoS یا Distributed Denial Of Service یک نوع حمله به وبسایت توسط ربات است. در حمله DDoS هکر ها از ربات ها استفاده می کنند تا ترافیک جعلی ایجاد کنند و منابع سرور شما را اصطلاحاً خسته کنند و موجب از کار افتادن وبسایت شما شوند.این حمله ها برای اخاذی و دریافت پول یا دیگر نیاز های غیر اخلاقی از صاحبان وبسایت صورت می پذیرد.در حالی دیداس به صورت اتوماتیک امنیت وبسایت شما را تحت تأثیر قرار نمی دهد، مطمئناً می تواند وبسایت شما را از دسترس خارج کند به طوری که هیچ کدام از کاربران شما نتوانند به وبسایت شما دسترسی پیدا کنند. در ادامه بیشتر با مفهوم DDoS چیست (دیداس چیست) آشنا می شوید.
مدت حمله DDoS می تواند بین یک روز، یک هفته یا بیشتر از آن باشد.میتواند موجودیت یک وبسایت یا یک نرم افزار را در این زمان از بین ببرد.اگر صاحب یک وبسایت هستید و با این نوع حمله رو به رو شده اید، باید یک Firewall قوی در سطح DNS اجرا کنید تا بتوانید از شدت آن بکاهید.
انواع حمله ی DDoS
چند نوع مختلف از حملات DDoS وجود دارند که می توانند بر روی وبسایت شما اجرا شوند.شما باید اول با مفهوم DDoS چیست آشنا و سپس قبل از اینکه بتوانید از ترافیک جعلی جلوگیری کنید باید نوع حمله را شناسایی کنید.در اینجا نمونه ها مختلف حملات DdoS را برسی میکنیم.
Volumetric Attack
این نوع حملات Bandwidth یا پهنای باند را مورد حمله قرار می دهند و فضا را اشغال و از بازدید کاربران واقعی جلوگیری می کند.وقتی پهنای باند اشغال باشد،وبسایت شما را از دسترس خارج می کند یا یک خطا نشان می دهد.شما نمیتوانید به سادگی و با افزایش پهنای باند این مشکل را حل کنید .شما باید حمله ی DDoS را بکاهید تا این مشکل برطرف شود.
Application Attack
جلوگیری از این نوع حملات به دلیل اینکه مشابه ترافیک واقعی نشان داده می شود مشکل است.این نوع حملات روی یک نرم افزار یا برنامه یا سرور خاص تا زمانی که از دسترس خارج گردند اجرا می شوند.این حملات تمام وبسایت را مورد حمله قرار نمی دهند بلکه نرم افزار یا برنامه خاصی را هدف قرار می دهند.بسیار آرام فعالیت می کند تا قابل شناسایی نباشد و بتدریج نرم افزار یا برنامه یا سرور را از کار می اندازد لذا توصیه میشود ابتدا مفهوم DDoS چیست را بهتر درک کنید.
Protocol Attack
این حملات متفاوت هستند.در این نوع حملات، هکر یک درخواست معمولی برای ارتباط با سرور می فرستد.سرور درخواست را می پذیرد و ارتباط برقرار می شود.بعد از آن هکر پاسخی نمی دهد و به آنقدر به این کار ادامه می دهد تا سروراز کار بیفتد.در بعضی موارد هکر یک Ping با حجم بالا اجرا میکند که به اصطلاح به آن پینگ مرگ گفته می شود.سرور پینگ را اجرا میکند و به علت حجم بالا از کار خواهد افتاد.
این موضوع بسیار حائز اهمیت است که شما از یک Firewall مانند Sucuri یا Cloudflare برای جلوگیری از این حملات استفاده کنید.این Firewall ها این حملات را به صورت لحظه شناسایی و از آن جلوگیری می کنند.
اگر هنوز در نسبت به مفهوم DDoS چیست ، دیداس چیست دچار ابهاماتی هستید می توانید از طریق راه ارتباطی ما ابهامات خود را برطرف کنید.
در همین رابطه بخوانید:
بررسی نشانه های هک شدن سایت وردپرسی
هک های کاربردی سایت وردپرس بخش اول
بررسی امنیت وب سایت و آسیب پذیری آن
آپ تم : منبع قالب وردپرس | افزونه وردپرس | قالب فروشگاهی وردپرس